Készülj fel a karácsonyra: így készíthetsz házi parenyicát
isteni parenyica recept, karácsonyra, vendégvárónak, egyszerűen elkészíthető.
Hozzávalók
- 10 liter házi tej
- 1 db feloldott Yobiotik gyúrt sajtkultúra kapszula
- 4,5 ml tejoltó enzim
- A sajt kigyúrásához:
- 1 ek jódozatlan só 0, 5 literenként
Elkészítés
8.
FOLYÉKONY FÜST: 3-4 ml folyékony füstöt feloldunk 2 dl vízben. A feltekert parenyicákat 3-4 órára beáztatjuk, 1-2 óra elteltével megforgatjuk! Majd hagyjuk újból szikkadni! Hűtőben hosszan eltartható!
Címlapkép: Bernhardt Bettina/ Közbeszéd
(via cookpad.hu)
Ha érdekesnek találta, ossza meg és mondja el véleményét!